Öğr. Gör. Kudret Armağan’dan Kişisel Gelişim ve Farkındalık Semineri

Okulumuz Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “Motivasyon Yönetimi” konulu kişisel gelişim ve farkındalık semineri Konferans Salonunda Sayın Öğr. Gör. Kudret Armağan’ ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Müdür Yardımcılarımızdan Halil İsa Kuru ve Şaban Erdoğan, Memurlarımız ve öğrencilerimizin katılım sağladığı seminerde Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, günlük yaşantımız içerisinde karşılaşılan iletişim sorunları, özgüven eksikliği, iş hayatı ve motivasyon konuları üzerine iki saat süren bir konuşma gerçekleştirdi.

Öğr. Gör. Kudret Armağan, kendi dünyasının yedi harikasını “görmek, duymak, tatmak, dokunmak, hissetmek, gülmek ve sevmek” olarak katılımcılara aktardı. Öğr. Gör. Kudret Armağan Kendi dünyasından örnekler vererek “Başarısızlıktan korkmayın, hiç denememiş olmaktan korkun” diyerek inanırsak her şeyi başarabileceğimizi vurguladı.

Seminer sonunda Okulumuz Müdür Yardımcısı Halil İsa Kuru, Öğr. Gör. Kudret Armağan’a okulumuz adına teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, Cuma